Het gratis informatief consult

We hebben het gratis informatie consult ontwikkeld om mensen goed te kunnen informeren over wat zij bij ons kunnen verwachten. Wij willen duidelijkheid geven op een gebied waar de meeste mensen niet vaak mee in aanraking gekomen zijn.

 

Wat kunt u tijdens dit consult verwachten?

Dit consult duurt ongeveer 20 minuten en is puur ter informatie zonder enige verplichtingen. Tijdens dit consult gaan we kijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Als u wilt dan heeft u vooraf het anamneseformulier in gevuld en gemaild (klik hier om het anamnese-formulier te downloaden) (klik hier voor het Apple (Mac) formulier). Met dit formulier geeft u de therapeut vooraf veel informatie. Hiermee kan de therapeut uw vragen beter en concreter beantwoorden. Maar als u geen gebruik wenst te maken van deze vragenlijst dan kan dat ook.

 

Een mogelijk vervolg

Wanneer al uw vragen behandeld zijn heeft u de keuze om een volledig intake consult te plannen. We gaan dan kijken welke kenmerken van uw gezondheid we kunnen zien en/of meten. Dit doen we onder andere door middel van een microscopisch bloed onderzoek waar u bij bent. We leggen een paar druppeltjes bloed onder een microscoop en kunnen dan de kenmerkende eigenschappen van uw bloed zien. Dit samen met de informatie vanuit de anamnese geeft meestal genoeg informatie om een stappenplan op te stellen.

Het stappenplan bevat onder andere de zaken die we geconstateerd hebben. Deze bespreken we en we bespreken de mogelijkheden die u heeft om dit aan te pakken. Het is natuurlijk aan u in hoeverre u het advies wilt en kunt opvolgen.

Bij het stappenplan wordt ook een overzicht gevoegd van eventueel in te zetten supplementen. Daarbij staan ook de kosten en andere informatie. Hiermee heeft u een zeer goed inzicht in alle facetten die er kunnen spelen (zie ook het consult).

 

Kosten

De kosten van het gratis intake consult zijn er natuurlijk niet.

De kosten van een eventueel volledig intake consult van ongeveer 1 uur bedragen € 117,50. Deze krijgt u mogelijk, gedeeltelijk of helemaal, terug van bij uw verzekering. De kosten van het consult vallen onder: “alternatieve geneeskunde”. Uw verzekeraar kan u precies vertellen wat u vergoed krijgt. Na afloop van het consult kunt u de betaling via PIN voldoen.

Vervolgconsulten kosten € 58,75 als het een half uur tot maximaal 45 minuten duurt en anders € 117,50.