Uw behandelaar: Peter Dücker, Orthomoleculair therapeut (BrainQ & PNEI) & Eigenaar OMC Nederland
 
“het lichaam zit logisch in elkaar. Afwijkingen/klachten kunnen dan ook vaak logisch verklaard en behandeld worden. Als we het antwoord niet weten missen we kennis of hebben we geen juiste analyse. Het vergroten van kennis en verbeteren van analyse is dan ook continue noodzakelijk”
 
Er worden dan ook veel opleidingen of opleidingsdagen gevolgd. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke afgeronde opleidingen.
 
Opleidingen:
Basis opleidingen:
-Orthomoleculaire geneeskunde 
-Medische basiskennis (conform PLATO, CPION)
-Medische psychische sociale basiskennis (conform PLATO, CPION)
 
Aanvullingen (PNEI), De PNEI (Psycho- Neuro –Endocrino- Immunologie) is de wetenschap die de wisselwerking onderzoekt tussen onze psyche, zenuwstelsel, hormoonstelsel en immuunsysteem in relatie tot gezondheid en ziekte. De therapie richt zich op het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam.
-PNEI (basis)
-PNEI (Advanced)
 
Aanvullingen (BrainQ), Het programma van de BrainQ® opleidingen omvat de laatste ontwikkelingen binnen de epigenetica betreffende de neurologie, geïntegreerde geneeskunde, traumaverwerking, verslavingsleer, psychologie, endocrinologie, immunologie en de wisselwerking tussen deze systemen. 
-BrainQ level 1
-BrainQ Level 2
-ADHD therapeut
-Endocanobinoïde systeem
 
Algemene aanvulling:
Diverse verkorte opleiding, vaak masterclasses. Het betreft hier voornamelijk opleidingen die betrekking hebben op de vrouwelijke hormonen (met alles wat daarbij hoort), darmen en andere aanvullende zaken. Onderstaand een opsomming van enkele van deze dagopleidingen:
-Pathologie van de jonge vrouw deel 1 & 2
-Darmstoornissen
-Vruchtbaarheidsproblemen
-Kanker, hoe bijwerkingen te voorkomen en wat na de behandeling
-Orthomoleculaire gewichtsbeheersing
-Orthomoleculair Sportconsulent
-Hart en vaatziekten
-Anti-aging