OMC Nederland, Orthomoleculaire geneeskunde, klinisch, duidelijk en doeltreffend.

Onze diensten richten zich op de oorzaken van uw symptomen.
Deze nemen we weg, zodat uw klachten verdwijnen.

 

Compleet beeld

Wij bekijken uw gezondheid op alle vlakken en als één geheel. We kijken naar wat de verschillende symptomen met elkaar te maken hebben. Daardoor “zien” wij meer en kunnen blijvende oplossingen bieden, geen symptoombestrijding.

 

Werkwijze

Wij kijken naar de biochemische processen. Uw lijf bestaat alleen maar uit biochemische processen. Processen die niet goed lopen eindigen in klachten, soms  lang sluimerend aanwezig,  soms acuut. Ons onderzoek start bij uw klacht, maar gaat verder. Soms lijken andere zaken er niks mee te maken te hebben, maar wij sluiten niets  uit. Daarom kijken wij verder.

Bij het onderzoek maken wij gebruik van datgene wat u ons kunt vertellen, het is immers  uw lichaam. Daarnaast kijken wij uw bloedbeeld na. In uw bloedbeeld kunnen we afwijkingen of vervormingen constateren, die te maken hebben met de oorzaak van uw klachten.  Dit wordt eventueel aangevuld met onderzoeken vanuit het laboratorium.

 

Behandeling

Biochemische processen kun je het beste sturen met biochemie. Wij zetten specialistische natuurkundige stoffen in, die je lichaam helpen. Puur natuur met een bewezen wetenschappelijke onderbouwing. Geen medicatie dus, maar precies wat je lichaam nodig heeft: lichaamseigen stoffen, vitamines,  mineralen, en andere natuurlijke noodzakelijkheden.

 

Nieuwste methodes

Wij volgen de laatste ontwikkelingen en zijn continu bezig alles eigen te maken. Daarmee behalen wij onze goede resultaten en bent u geholpen. Natuurlijk maken wij graag gebruik van onderzoeken die collega’s mogelijk al gedaan hebben. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet een extra bloedonderzoek in het ziekenhuis te laten uitvoeren. Om deze rede benaderen wij, als het nodig is, graag uw eerdere specialisten. Zelfs samenwerking met hen is geen enkel probleem, uw gezondheid staat voorop.

 

Verzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen via de aanvullende verzekering.

 

Hoe verloopt een consult...

 

 

 

 

OMC voor u

 

 

 

 

 

 

Wat kan OMC Nederland voor u betekenen.  Lees meer...

Zakelijk

 

 

 

 

 

 

Ziekteverzuim omlaag, afwezigheid van collega's verminderen...  Lees meer...

Sport

 

 

 

 

 

 

Je wilt beter presteren, sneller herstellen, maar wel verantwoord.  Lees meer...