Debbie 29 jaar: whiplash overprikkeling

07-09-2012

Vooraf was ik wat sceptisch, weer iemand die zegt dat hij iets voor mijn kan doen, weer hoop, weer een teleurstelling.

Maar dit keer liep het gelukkig anders, na een uitvoerige anamnese hebben we besproken wat OMC voor mij zou kunnen doen. Nee helaas niet al mijn klachten wegnemen, maar wel een heel belangrijke en erg lastige. Door mijn whiplash kan ik erg moeilijk tegen prikkels (geluid, licht, veel beweging om me heen). Als ik al weer eens naar een feestje ging, betekende dit voor mij een aantal dagen bijkomen. Door de overprikkeling werd ik altijd erg misselijk, tot flauwvallen aan toe.

Ik ben bij OMC een behandeling gestart, ook met de geruststellende gedachte dat er natuurlijke producten ingezet zouden worden. Niet weer chemische rommel in mijn lijf wat ik al genoeg binnen kreeg. Ik was zeer verbaasd maar vooral erg gelukkig met het resultaat, niet meer misselijk bij overprikkeling. Met prikkels heb ik nog steeds moeite qua concentratie maar de vervelende gevolgen ervan die soms dagen aanhielden zijn verdwenen.  

Na dit super resultaat zijn we ook mijn algemene gezondheid aan gaan pakken. Tijdens de levend bloed analyse was duidelijk zichtbaar dat ik door ander medicijn gebruik voor mijn nek (zoals pijnstillers) een hoge radicaal belasting had en verzuurd was. Ook dit zijn we aan gaan pakken en voel me er stukken beter bij.

Het mooie van de werkwijze van OMC vind ik dat ze je daadwerkelijk verbetering kunnen laten zien door middel van de levend bloed analyse doordat je zelf ook mee kijkt naar je bloed op een scherm, erg interessant en natuurlijk helemaal leuk om de veranderingen zelf door duidelijke uitleg van de therapeut te kunnen waarnemen.