Isabelle 27 jaar: darmproblemen en allergie

01-10-2012

Ik ben naar het OMC gegaan omdat ik klachten had van mijn buiken en darmen, zoals de meeste vrouwen hebben in onze westerse samenleving. Ik had last van obstipatie en een opgeblazen gevoel, volgens de dokter zou dat komen door mijn spastische darm. Daarnaast had ik na mijn reis naar Marrakech opeens last van een nare allergie, zodoende had ik soms pijnlijke en jeukende zwellingen onder mijn voet, in mijn pols of zelfs in mijn gezicht.

Na meerdere onderzoeken door een allergoloog in het Ziekenhuis werd ik maar naar huis gestuurd met allergie remmers. Die allergie pillen heb ik ruim 1,5 jaar geslikt, totdat ik er helemaal genoeg van had, want die zwellingen kwamen soms toch nog terug. Ik wilde er vanaf, ik wilde het probleem aanpakken. Ik had het zomaar opeens gekregen en dus kon ik er ook vanaf komen. Ik wilde dat iemand echt ging onderzoeken wat ik miste en wat ik kon veranderen in mijn dieet zodat ik mij weer fit zou voelen. Orthomoleculaire therapeuten staan bekend om hun levend bloed analyse, op basis van mijn eigen bloed zou dus vast kunnen worden gesteld wat mijn lichaam tekort kwam.

Ik ben op zoek gegaan naar een orthomoleculair therapeut en die vond ik in Eindhoven. Vanaf het eerste onderzoek bleek dat mijn darmen en lever zwaar belast waren, zodoende heb ik op advies van het OMC Nederland een lever-detox gedaan. Door deze kuur heb ik als het ware alles even ge-reset in mijn lichaam, net zoals je een computer reset. Al tijdens mijn lever-detox en de supplementen die ik nam voelde ik mij stukken beter. Ik was vergeten hoe het voelde om zoveel energie te hebben en je gewoon fit te voelen. Ik dacht dat het normaal was dat je af en toe hoofdpijn had, buikkrampen, een opgeblazen gevoel en moe zijn na een dag werken.

Na mijn bloed-onderzoek bij het OMC Nederland en het advies wat ik heb gekregen op het gebied van voeding en de supplementen die ik heb genomen voel ik me echt stukken beter. Ik heb meer energie, mentaal kan ik meer aan, mijn stoelgang is weer regelmatig en het opgeblazen gevoel in mijn darmen is weg.

Ik ben terug gegaan naar het OMC Nederland voor een 2e consult, daar is mijn bloed nogmaals getest. De 2e test liet duidelijk verbetering zien, mijn bloedcellen toonde een gezond beeld. De belasting op mijn lever en darmen was drastisch verbeterd, de gisten en zwammen in mijn darmen waren voor bijna 80% weg. Ik wist niet eens dat mensen zwammen en gisten in hun darmen hadden, iedereen schijnt het te hebben. Ik was verbaasd over het feit hoe snel mijn lichaam zich hersteld had. Ik ben dan ook ontzetten tevreden met de service en het advies van het OMC Nederland. Ik zou het iedereen aanraden, mensen met kwaaltjes, gezondheidsklachten, of gewoon mensen die nieuwsgierig zijn en hun gezondheid willen verbeteren.