Tanja 43 jaar: vermoeidheid en migraine

01-10-2012

De laatste 5 jaar kreeg ik steeds meer last van vermoeidheid en migraine, steeds vaker en steeds heftiger. De migraine werd zo erg dat ik 3 dagen niet functioneerde, in huis moest ik alles verduisteren, en droeg dan binnen ook nog een zonnebril. Ik kon werkelijk geen licht en geluid verdragen. Op het laatst leek het wel of ik 3 dagen zware griep had. En dat dan 1 a 2 keer per maand.

Op aanraden van OMC heb ik een darmflush gedaan en ben daarna met vitaminen mijn darmflora weer opnieuw gaan opbouwen, blijkbaar droeg ik teveel verkeerde stoffen in mijn darmen mee wat de vermoeidheid en migraine veroorzaakte. Dmv een magnesiumsulfaat oplossing ontstond de darmflush. Daarnaast moest ik ook veel water drinken.

Ongelooflijk hoeveel energie ik daarna heb gekregen en heb ook helemaal geen migraine meer gehad. Een beetje hoofdpijn soms, maar dat stelt niets voor tegenover de zware migraine aanvallen die ik hiervoor jaren heb gehad. Ik heb ook mn voeding aangepast en voel me er nog steeds prima bij.

OMC bedankt, ik ben weer helemaal de oude.