Daan 20 jaar, energie tekort

09-04-2013

Vanwege vermoeidheidsklachten die aanhielden ben ik naar de huisarts geweest. Naar een aantal bloed onderzoeken werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis. Op de afdeling interne geneeskunde heb ik mijn verhaal kunnen doen en zijn er test besproken die ik zou gaan doen. Een hoop tijd en test later (2 jaar) kwam er nog niets uit.

 

Omdat het heel veel tijd koste en nog niets op leverde ben ik naar het OMC gegaan. Hier was er meer direct contact en was er meer tijd voor mij. Ik werd meer behandeld als klant dan als patiënt, waardoor er snel afspraken gemaakt werden. Niet een afspraak voor over 3 weken voor een test en dan 2 weken daarna de uitslag, maar gelijk aan de slag.

 

Een mooi voorbeeld is dat Peter mij belde met wat hij dacht dat een oorzaak kon zijn. In dit telefoongesprek bleek dat dit niet zo kon zijn. Hij ging nog het een en ander uitzoeken en dan zou hij me terug bellen. En binnen 24 uur kreeg ik weer een telefoontje van hem. Als dit via het ziekenhuis was gegaan zat er zeker een week tussen!

 

Na het opstellen van een plan van aanpak zijn we nu aan begonnen aan de aanpak. Alles slaat aan, nu nog even de afbouw. Ik heb weer de energie die een sportman van 20 moet hebben i.p.v. de energie van een zware roker van een jaar of 60. Ik voel me weer goed.

 

Peter/OMC Bedankt!