Succesvolle zwangerschapsinterventies

04-07-2013

Één jaar geleden is OMC Nederland gestart met het specialisme ondersteuning bij kinderwens. Inmiddels zijn de eerste geboortekaartjes ontvangen, het zijn de eerste baby’s waarbij OMC Nederland, vol trots, een belangrijke rol heeft mogen spelen.

Een jaar geleden ontstond de gedachte om de kans op een zwangerschap te vergroten door het lichaam te optimaliseren. Later is dat uitgegroeid tot de situatie waarbij niet alleen de vrouw ondersteuning kon krijgen maar ook de man.

Weer later zijn daar ook de behandelingen bijgekomen die het gevolg zijn van een verkeerde hormoonbalans. Zoals menstruatieproblematiek, hyperoestrogenemie, endometriose, cystes en PCOS bijvoorbeeld. Deze behandelingsmogelijkheden samen zorgen voor een complete en vernieuwende aanvulling op de bestaande behandelmethodes. Waarmee een antwoord wordt gegeven op veel voorkomende oorzaken van onvruchtbaarheid.

Al met al heeft OMC Nederland in een jaar tijd een behandeltraject ontwikkeld wat nu al zeer succesvol blijkt te zijn. Met dank aan haar cliënten voor het vertrouwen.