Darmen en maag

De darmen en maag zijn enorm belangrijk maar ook erg teer en snel beschadigd. Als de spijsvertering niet goed gaat merken we dit meestal meteen. Een opgeblazen gevoel, winderigheid, krampen, obstipatie en diarree zijn dan vaak het resultaat.

Maar het is meer als alleen maar last. Ons lichaam geeft signalen dat er ergens iets “fout” gaat. We nemen veel minder voedingsstoffen op en er komen te veel afvalstoffen in ons lichaam. Langdurige maag-darmproblemen kunnen voor veel meer last zorgen als alleen dat onbehagelijke gevoel.

OMC Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van de spijsvertering, dus ook maag een darmen. Wij kijken naar de hele spijsvertering en daarbij ook naar de hormoonhuishouding. Vaak ligt het probleem daar en zijn de symptomen een gevolg daarvan.

Wij geven inzage in het probleem door het helder uit te leggen. Wij zorgen voor goede resultaten, dat komt omdat we veel kennis en ervaring hebben. En hebben we geen oplossing dan zeggen we dat ook.

Als u wilt nemen wij contact met u op om vragen te beantwoorden en eventueel een afspraak te maken. Of klik hier om meer te lezen over onze manier van werken.

 

 

(klik hier, dan bellen of mailen wij u)

vergoedingen zorgverzekeraars