Gezonde medewerkers, ook gunstig voor uw organisatie

U heeft mensen in dienst en wilt samen met hun de beste resultaten bereiken. Alleen gezonde mensen kunnen optimaal presteren, ziekteverzuim kost geld.
 

OMC Nederland helpt medewerkers die te kampen hebben met ziektebeelden, al of niet geheel lichamelijk. Hierdoor wordt het ziekteverzuim lager en de productie/inzet verhoogd. Wij kunnen uw organisatie collectief helpen of individuele trajecten met medewerkers aangaan. Er kan gekozen worden voor alleen lichamelijke ondersteuning maar er is ook de keuze uit coaching trajecten.

 

Individueel

Onze dienstverlening bieden wij dan aan voor één of enkele medewerkers. Zij hebben bijvoorbeeld meer ziekteverzuim of hebben klachten die (nog) niet opgelost zijn. Bij chronische klachten bieden wij ondersteuning aan om zo de symptomen te verlichten. Lees verder...

 

Collectief

Hierbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers onze ondersteuning te bieden zoals u dat wenst. Het initiatief komt vanuit de organisatie en wordt aan alle of een gedeelte van de medewerkers aangeboden. Dit kan gestart worden met bijvoorbeeld een voorlichting tijdens de personeelsbijeenkomst. Lees verder...

 

Wat doen wij anders

Orthomoleculaire geneeskunde is een complementaire geneeskunde. Wij kijken vanuit andere, wel wetenschappelijke, perspectieven. Wij kijken met name naar de verstoring van de biochemische processen in het lichaam en schrijven geen medicijnen voor maar stoffen om deze processen te sturen.

Een voorbeeld: bij een burn-out produceren de bijnieren niet of zeer weinig, wanneer deze ondersteund worden (samen met andere processen) gaat het lichamelijk herstel sneller, veel sneller.

Natuurlijk kunnen wij nauw samenwerken met andere disciplines. Wij zullen nooit tegen het advies van een arts ingaan. Onze therapie kan ook naast een reguliere therapie worden ingezet.

 

Lees verder…