Individueel

Bij sommige medewerkers heeft de gezondheid meer aandacht nodig. Zij hebben vaak ziektebeelden die sluimerend aanwezig zijn, tenminste dit lijkt vaak voor de collega’s. Hoofdpijn/migraine, darmproblemen, futloos zijn of “gewoon” niet lekker in je vel zitten zijn hier voorbeelden van.
Wij bieden graag de mogelijkheid aan om hier iets aan te doen.

 

Onze diensten en mogelijkheden

Om de gezondheid van deze mensen te verbeteren bieden onze orthomoleculaire diensten aan (zie ook: werkwijze).
 

Daarnaast kunnen wij verdergaande ondersteuning aanbieden in de vorm van (lifestyle) coaching. Een gediplomeerd lifstyle-coach kan ondersteuning bieden bij het realiseren van de benodigde veranderingen. Daarnaast is het ook mogelijk om ondersteuning te krijgen met betrekking tot de werksituatie. Een ervaren coach kan zorgen voor meer duidelijkheid en inzicht (ook op management niveau, achtergrond coach: interimmanager op het gebied van veranderingsmanagement).

 

Zekerheid

Wij kunnen geen zekerheid geven met betrekking tot de resultaten. De medewerker is hier mede verantwoordelijk voor. Wij trachten zoveel mogelijk zekerheid te creëren door onze eerdere behaalde resultaten, het feit dat we de gezondheid ook daadwerkelijk verbeteren, dat is ons bestaansrecht.

 

Locatie en tijd

Wanneer we één of enkele individuele trajecten aangaan, dan vragen wij de mensen om naar onze praktijk te komen. Dit kan tijdens kantooruren maar ook in de avonduren. Op donderdag zijn wij langer geopend.

 

Kosten

De kosten hebben betrekking op de consulten en eventueel in te zetten supplementen.
 

Bij de consulten zijn er een aantal opties:
1. De medewerker betaald deze zelf en kan deze (deels) declareren bij de zorgverzekering.
2. Uw organisatie neemt deze kosten als investering in het ziekteverzuim.
 

De supplementen die eventueel nodig zijn worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Eventueel kan er voor gekozen worden om hier een (vaste) vergoeding aan de medewerkers voor te geven.

 

Samenwerking andere partijen

Vanzelfsprekend werken wij samen met mogelijk andere betrokkenen.

 

Klik hier als u wilt dat wij contact met u opnemen voor verdere informatie.