Presentaties

De presentaties die gehouden worden staan in het teken van wat voeding met ons doet. Ze gaan in op de voedingswaarden en het ontbreken daarvan. Op deze manier wordt duidelijk gemaakt hoe het komt dat ons lijf tekorten kent.
 

Naast de tekorten wordt ook ingegaan op de belastende zaken in onze leefstijl. Zaken zoals stress dragen daar bijvoorbeeld erg aan bij. Maar ook overmatig koffiegebruik of het te veel consumeren van suikers en vetten. Het doel is niet om te belerend over te komen, het doel is bewustwording. Hiermee kunnen medewerkers keuzes maken omdat ze meer kennis hebben.
 

Buiten deze belangrijke zaken wordt ook uitgelegd wat de gevolgen zijn. Bijvoorbeeld dat het te veel consumeren van koffie je moe kan maken en kan zorgen voor uitputting. Dat het dus niet altijd de stress is die voor moeheid zorgt, maar vooral ook wat je daaromheen doet.
Als laatste wordt ingegaan hoe orthomoleculaire geneeskunde de ondersteuning voor het lichaam kan bieden. Enerzijds door het opheffen van de tekorten anderzijds door het lichaam te helpen met verkeerde overschotten.
 

Aan de hand van duidelijke voorbeelden wordt aangetoond dat ziektebeelden “eenvoudig weg” verholpen kunnen worden met vitaminen en mineralen. We proberen te overtuigen dat wij, OMC Veldhoven, iets voor hen kunnen betekenen. Zowel vanuit de genezende sfeer als ook preventief.
 

De duur van de presentatie kan aangepast worden aan de wensen. Daarnaast kan op specifieke zaken ingegaan worden als deze vooraf kenbaar gemaakt worden. Voorbeelden van specifieke onderwerpen zijn: darmproblemen, zware metalen, overgewicht, reumatische aandoeningen, stress.

 

Lees verder...