Erkenning Erkenning en geregistreerd BNG® registertherapeut

Om te zorgen dat u, onze cliënt, de mogelijkheid krijgt om de kosten van de consulten vergoed te krijgen hebben wij erkenning gevraagd van een beroepsvereniging. Daarnaast hebben wij gekozen om erkend te worden door de RBNG. Dit stelt eisen aan onze dienstverlening zodat u een gegarandeerde kwaliteit krijgt. Dit samen geeft u de garantie voor de beste kwaliteit met de beste vergoedingsmogelijkheden. 

 

Wij hebben gekozen voor erkenning van de VBAG samen met de RBCZ. Hun professionaliteit sluit het beste aan bij onze organisatie. Daarmee worden uw belangen het beste behartigd.

 

Mocht u, ondanks alle maatregelen toch ontevreden zijn met de behandelingen dan kunt u zich wenden tot de beroepsvereniging (VBAG). Via deze link krijgt u inzage in de hele klachtenprocedure. Mocht u niet tevreden zijn met het resultaat via de beroepsvereniging, dan kunt u zich wenden tot TCZ. Zij zijn een onafhankelijk instituut dat zich bezig houdt met mogelijke klachten. 

 

Tenslotte zijn wij ook aangesloten bij Vektis. Zij zijn verantwoordelijk voor de analyse van de kwaliteit in relatie met de kosten binnen de gezondheidszorg in Nederland.

 

Onderstaand kunt u al onze codes vinden die bij de betreffende organisaties horen.

organisatie   nummer
VBAG, lidmaatschapsnummer:    2.120321A
RBCZ, lidmaatschapsnummer:    911909
TCZ, lidmaatschapsnummer:   911909
     
KvK, lidmaatschapnummer:   17174131
BTW-nummer:   817512925